Kup bilet

Jesteś tutaj:   Strona główna  >  Partnerzy  >  Współpraca

Współpraca

Jesteśmy otwarci na współpracę z partnerami zewnętrznymi – zarówno innymi jednostkami badawczymi, jak i instytucjami i przedsiębiorstwami zaangażowanymi w działalność publiczną i badawczą.

Zależy nam na budowaniu świadomości społecznej w zakresie działań edukacyjnych i naukowych. Stawiamy na długofalowe relacje biznesowe – wierzymy, że komunikacja oparta na otwartości i przejrzystości pozwoli nam znaleźć wspólny, zgodny kierunek rozwoju. Wartości wynikające ze współpracy z Centrum to zarówno pozytywny wpływ na wizerunek biznesowy i społeczny, wzmocnienie rozpoznawalności marki, jak i indywidualny pakiet działań marketingowych. Zróżnicowane formy współdziałania i szeroki zakres aktywności edukacyjno-społecznej daje nam możliwość przygotowania zindywidualizowanych ofert współpracy dla naszych Partnerów. Pakiet świadczeń wynikających ze wsparcia naszej działalności jest elastyczny i dostosowywany do aktualnych potrzeb naszych Kontrahentów.

W zależności od formy zaangażowania, naszych Partnerów honorujemy zindywidualizowanymi tytułami:

  • PARTNER STRATEGICZNY
  • PARTNERZY WSPIERAJĄCY
  • PARTNERZY PROJEKTU
  • PARTNERZY WYDARZENIA

W Kortosferze cenimy sobie współpracę z partnerami, którzy dostrzegają stojące przed nami wyzwania edukacyjne oraz pomagają nam w skutecznej realizacji naszej misji, wizji i celów strategicznych. Browar Ukiel to powstały w Olsztynie w 2017 roku browar rzemieślniczy, który swoją nazwę wziął od jednego z największych olsztyńskich jezior. Współpraca partnerska trwa od chwili otwarcia Kortosfery we wrześniu 2023 roku. Browar Ukiel wspiera Kortosferę w popularyzowaniu nauki poprzez podejmowanie wspólnych przedsięwzięć promocyjnych i eventowych kierowanych do osób pełnoletnich oraz wdrażanie wspólnych działań popularyzujących region Warmii i Mazur. Jest także partnerem cyklicznych warsztatów "Laboratoryjne tajniki piwowarstwa", których uczestnicy maja okazję m.in. zapoznać się z etapami produkcji piwa, czy przeprowadzić badanie występujących w nim mikroorganizmów. Ich produkty będące elementem ekspozycji, znajdują się w strefie wystawienniczej (stanowisko "Z jakiego to zboża").

https://www.kortosfera.uwm.edu.pl/wp-content/uploads/2023/11/ukiel_logotyp_page-0001.jpg